• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com

Volkswagen buscamper

Een compacte buscamper van Volkswagen is de ideale manier om te kamperen voor zowel de individu, duo´s of gezinnen. Het is een accomodatie op wielen wat maakt dat er erg flexibel gereisd en overnacht kan worden. Met een tent erbij wordt het met een VW Multivan zelfs een aantrekkelijke manier van kamperen voor grotere gezelschappen tot 5 personen. Vervoer en accomodatie zijn altijd bij de hand.

De voordelen van een buscamper

  • Flexibel in het gaan en staan waar en wanneer je maar wilt
  • Een camper wanneer die een camper moet zijn, en een personenauto wanneer een camper even niet kan.
  • Snel geïnstalleerd en snel weer opgebroken.
  • Keuken, bed en zithoek op een paar vierkante meter.
  • Vele mogelijkheden om te overnachten: op de camping of een camperplaats of voor de avonturiers in de vrije natuur.
  • Makkelijk parkeren.
  • Makkelijk te besturen.

De campers bij VW Holiday

Wij hebben op dit moment verschillende campers in de verhuur, zowel in Nederland als in Portugal. Iedere camper heeft zijn eigen karakter. Alle campers hebben een keukenblokje met een kookgelegenheid en stromend water en een volwaardig keukeninventaris. Verder staan deze Volkswagen campertjes garant voor vrijheid en avontuur!!

De luxe California campers zijn van het type 5 Volkswagen. Deze campers zijn voorzien van alle gemakken die de types 4 California ook al hadden. Maar deze camper heeft meer. Het dak gaat electrisch omhoog en het bed onder het hefdak heeft een lattenbodem waardoor het aantrekkelijk is om boven te gaan slapen. Deze camper heeft zowel een standkachel als een airco en een navigatiesysteem. De deurtjes in het keukentje zijn rolluikjes waardoor de kastjes ook gebruikt kunnen worden wanneer het benedenbed uitgeklapt is. Deze campers zijn zeer netjes afgewerkt van binnen. De verduistering zit ingebouwd in de zijpanelen. En ook het buitentafeltje en de twee stoeltjes zijn weggewerkt in de deurpanelen.

De ruime Multivan campers zijn kampeerbussen waar maximaal 5 personen in mee kunnen, ideaal voor een groter gezelschap. Het bed beneden is extra breed en ook onder het hefdak is een tweepersoonsbed te creëren. De Multivan is ook een Type 5 Volkswagenbus. Deze heeft zowel airco als standkachel en navigatie aan boord. Het keukenblokje is wat kleiner waardoor het bed een stuk breder is als in de California. Het keukenblokje is verplaatsbaar waardoor bij deze camper de bestuurdersstoel verder naar achteren kan. Ideaal voor langere mensen.