• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com

Volkswagen camper huren in Portugal

Het prachtige mediterrane Portugal met zijn vriendelijke bevolking en zijn verschiedenheid aan landschappen is zeker de moeite waard om te verkennen. Hier ruik je de geur van de laurier en de eucalyptus, de sardientjes op de grill en de knoflook. voel de zand tussen je tenen wanneer je geniet van de ondergaande zon of gebruik je lunch in de schaduw van een enorme eucalyptustboom

Om de afstand tot Nederland te verkleinen bieden wij de mogelijkheid voor een fly & drive. In Porto zorgen wij dat er een camper klaar staat die de mogelijkheid biedt om Portugal te ontdekken.

Portugal heeft prachtige en nog rustige witte zandstranden langs de heldere Atlantische Oceaan. Europa's meest zuidwestelijke punt van het vaste land ligt in Portugal.

Verder heeft Portugal prachtige natuurgebieden waarvan de bekendste wel de Serra de Estrela is met op 1997 meter de hoogste punt van het Portugeze vasteland. Langs de Douro vindt u de prachtige quinta's met de wijngaarden voor de Port. En vlak bij onze locatie ligt de Serra de Lousã met de "Aldeias do Xisto", kleine bergdorpjes opgetrokken uit leistenen.

De Portugeze bevolking is een vriendelijke volk en zal u hartelijk ontvangen in hun prachtige land.

 

 

VW Holiday in Portugal

Wij hebben 2 campers in Portugal klaar staan die u graag vergezellen op uw rondreis door Portugal. Naast het beddengoed voor 2 personen zijn ook het linnengoed bestaande uit een theedoek, handdoek, vaatdoek, 2 badlakens, 2 washanden en 2 gastendoekjes in de camper aanwezig. Dit kan aangevuld worden voor een 3e en 4e persoon.

In het groene hart van Portugal hebben we een stuk van ons terrein klaar gemaakt om campers te ontvangen. Omdat we weten dat het met een buscamper erg fijn is als er basic sanitaire voorzieningen zijn hebben we hier ook eenvoudig sanitair gerealiseerd. Wanneer deze klaar is bent u van harte welkom om een nachtje langs te komen.

Lousã is een historisch stadje aan de voet van de Serra da Lousã. Hier is een ruime keuze aan wandelroutes of fietsmogelijkheden. Maar ook met de auto is dit gebergte te ontdekken. Op de site Portugaltravelling is te vinden wat er bij ons in de omgeving zoal is te doen en te zien.

Vliegmaatschappijen die op Porto vliegen zijn o.a.: Vueling, Transavia, Ryanair, TAP