• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com

Volkswagen camper huren in Portugal

Het prachtige mediterrane en gastvrije Portugal is zeker ook de moeite waard om te verkennen. Alleen ligt dit mooie land ver weg. Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een fly & drive. In Porto zorgen wij dat er een camper klaar staat die de mogelijkheid biedt om Portugal te ontdekken.

Wanneer u overdag aankomt zorgen wij dat de camper voor u op het vliegveld klaar staat. In de campers zijn dekbedden, kussens, lakens en hoezen voor 2 personen aanwezig. Dit kan eventueel aangevuld worden met slaapzakken en kussens met slopen voor een 3e en 4e persoon.

Portugal heeft prachtige en nog rustige zandstranden langs de Atlantische Oceaan. Het meest zuidwestelijke punt van het vaste land ligt ook in Portugal, namelijk Cabo São Vicente.

Portugal heeft prachtige natuurgebieden waarvan de bekendste wel de Serra de Estrela is met op 1997 meter de hoogste punt van het Portugeze vasteland. Langs de Douro vindt u de prachtige wijnvelden waar de druiven groeien voor de Port.

Portugal kent nog ruige natuur, prachtige vestingstadjes op hoge bergtoppen en een goede keuken.

Kenmerken voor Portugal zijn ook de kurkeiken, de eucalyptusbomen, de steeneiken en de grote rotsen.

 

VW Holiday in Portugal

Wij hebben 2 campers in Portugal klaar staan die u graag vergezellen op uw rondreis door Portugal. Naast het beddengoed zijn ook het linnengoed bestaande uit een theedoek, handdoek, vaatdoek, 2 badlakens, 2 washanden en 2 gastendoekjes zijn in de camper aanwezig. Ook dit kan aangevuld worden voor een 3e en 4e persoon.

We zijn bezig met het realiseren van een camperovernachtingsplaats in Lousã. Wanneer deze klaar is bent u van harte welkom om een nachtje langs te komen.

Op de site Portugaltravelling is te vinden wat er bij ons zoal is te doen en te zien.