• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com
campervloot

Volkswagen buscamper

Een compacte buscamper van Volkswagen is de ideale manier om te kamperen voor zowel de individu, duo´s of gezinnen of andere kleine groepen. Het is een accomodatie op wielen wat maakt dat er flexibel gereisd en overnacht kan worden. Vervoer en accomodatie zijn altijd bij de hand.

De voordelen van een buscamper

  • Flexibel in het gaan en staan waar en wanneer je maar wilt
  • Een camper wanneer die een camper moet zijn, en een personenauto wanneer een camper even niet kan.
  • Snel geïnstalleerd en snel weer opgebroken.
  • Keuken, bed en zithoek op een paar vierkante meter.
  • Vele mogelijkheden om te overnachten: op de camping of een camperplaats of voor de avonturiers in de vrije natuur.
  • Makkelijk parkeren.
  • Makkelijk te besturen.

De campers bij VW Holiday

antraciet champagne minty olijfgroen tornadorood skyblue 4 motion

Wij hebben op dit moment diverse Volkswagens California in de verhuur, zowel in Nederland als in Portugal. Iedere camper heeft zijn eigen karakter. Alle campers hebben een keukenblokje met een kookgelegenheid en stromend water en een volwaardig keukeninventaris. Verder staan deze Volkswagen campertjes garant voor vrijheid en avontuur!!

De luxe California campers zijn van het type 5 Volkswagen. Deze campers zijn voorzien van alle gemakken die de types 4 California ook al hadden. Maar deze camper heeft meer. Het dak gaat electrisch omhoog en het bed onder het hefdak heeft een lattenbodem waardoor het aantrekkelijk is om boven te gaan slapen. Deze camper heeft zowel een standkachel als een airco en een navigatiesysteem. Van binnen zijn de campers netjes afgewerkt. De deurtjes in het keukentje zijn rolluikjes waardoor het bed én de kastjes tegelijk gebruikt kunnen worden. De verduistering zit ingebouwd in de binnenbekleding en ook het buitentafeltje en de twee stoeltjes zijn op deze manier weg gewerkt.

Onze Volkswagen 4x4 is ook een camper op basis van de Volkswagen Type 5. De indeling van deze camper is gelijk van de California met kastjes, een keukenbok met koelkast en wasbak met stromend water. Het dak gaat handmatig omhoog. Met deze camper is de vrijheid nog groeter dan met onze California's omdat deze camper 4 wielaandrijving heeft.

 

campervloot

Deze campers zijn leuk om zelf te huren, maar een kado bon geven aan iemand ander