• +31 (0) 649704588
  • vwholiday@gmail.com
porto

Volkswagen camper huren in Portugal

Het prachtige mediterrane Portugal met zijn verscheidenheid aan landschappen is zeker de moeite waard om te verkennen. Hier ruik je de geur van de laurier en de eucalyptus, de gegrilde sardientjes, de knoflook of de citrusbloesem. Voel op de witte stranden het zand tussen je tenen terwijl je geniet van de zon die in de zee zakt of geniet in alle rust en stilte van een uitgebreide lunch in de schaduw van een enorme eucalyptustboom. Portugal biedt al deze mogelijkheden, en wij halen deze mogelijkheden dichterbij!

Wij halen Portugal dichterbij

Om de afstand tot Nederland te verkleinen bieden wij onder de naam GoCamper Portugal de mogelijkheid voor een "fly & drive". Op het vliegveld bij Porto of Lissabon of op het treinstation in Coimbra zorgen wij dat er een ingerichte camper klaar staat die de mogelijkheid biedt om de diversiteit van Portugal te ontdekken.
Portugal is een land met een aangenaam klimaat, prachtige grillige kust, witte standen, natuurparken, kleine pittoreske dorpjes, kastelen én een zeer hartelijke bevolking. Om u optimaal te laten genieten van deze punten hebben we een route door Noord-Portugal en Zuid-Portugal uitgewerkt en verwerkt in een reisjournaal. Deze is bij te boeken via ons boekingsformulier.

 

Rondreis op maat

reis op maat

Portugal is een magisch land met veel diversiteiten en bezienswaardigheden. En dat is lastig om in één vakantie te vangen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om speciaal voor u een rondreis samen te stellen aan de hand van wensen en voorkeuren die u opgeeft. Deze route zal niet alleen op bekende bezienswaardigheden gericht zijn, maar juist ook aan de hand van bijzondere plaatsen en belevingen die nog minder bekend zijn samen gesteld worden. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Dan kunt u altijd terecht op onze portugeze website. Hier staat precies wat u kunt verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen. (uiteraard ook in de Nederlandse taal).


Become a Portugal Traveller by Portugal Travelling

Wij hebben verschillende campers in Portugal klaar staan die u graag vergezellen op uw rondreis door Portugal. Naast het beddengoed voor 2 personen zijn ook het linnengoed bestaande uit een theedoek, handdoek, vaatdoek, 2 badlakens, 2 washanden en 2 gastendoekjes in de camper aanwezig. Dit kan aangevuld worden voor een 3e en 4e persoon.

In Lousã, in het groene hart van Portugal hebben we een stuk van ons terrein klaar gemaakt om campers te ontvangen. Omdat we weten dat het met een buscamper erg fijn is als er basic sanitaire voorzieningen aanwezig zijn hebben we hier ook eenvoudig sanitair gerealiseerd. Deze camperplaats is te vinden op de GPS-coordinaten N 40.11863, W 8.25399.

Naast de verhuur van campers hebben we ook vakantiewoningen te huur in het historisch centrum van Lousã, ca 27 km onder de prachtige universiteitsstad Coimbra.

ondergaande zon

Al onze aktiviteiten in Portugal zijn te vinden op de website van Portugal Travelling.

Vliegmaatschappijen die op Porto of Lissabon vliegen zijn o.a.: Vueling, Transavia, Ryanair, TAP, KLM.
Viegen kan vanaf veschillende vliegvelden binnen en buiten Nederland. Kijk eens naar de mogelijkheden op de vliegvelden van Schiphol, Eindhoven, Brussel, Bremen

 

serra da lousã